Kefírové lívance
25 min.
Ingredience
- 3decilitryMléko kefírové
- 3kusyVejce slepičí
- 200gramůMouka polohrubá
- 2kusyJablka
- 10gramůSoda jedlá
- 100gramůCukr skořicový
- 0,5decilitrOlej rostlinný
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
263 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
10 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Kefír smícháme se skořicí, moukou, vejci a nastrouhanými jablky do hladké hmoty. Nakonec vmícháme jedlou sodu.
- 2Na rozpáleném oleji usmažíme z těsta lívance dozlatova. Podáváme posypané skořicovým cukrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.