Kefírovka

60 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1kusVejce slepičí
    • 250gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 200gramůZakysaná smetana
    • 2lžíceKakao - prášek
    • 200mililitrůOlej stolní
    • 120gramůCukr krupice
    • 100gramůMouka polohrubá
    • 1lžíceSoda jedlá
    • 0,5litrMléko kefírové
    • 100gramůČokoláda hořká
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
477 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
29 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
2 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme suroviny na těsto - cukr, mléko, hladkou a polohrubou mouku, sodu, olej, vejce a kakao.
  • 2
    Vypracujeme hladkou hmotu, kterou nalijeme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme asi 40 minut.
  • 3
    Zchladlou buchtu polijeme polevou z rozpuštěné čokolády a zakysané smetany.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.