Kefírovka
60 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 250gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 200gramůZakysaná smetana
- 2lžíceKakao - prášek
- 200mililitrůOlej stolní
- 120gramůCukr krupice
- 100gramůMouka polohrubá
- 1lžíceSoda jedlá
- 0,5litrMléko kefírové
- 100gramůČokoláda hořká
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
477 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
29 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
2 g
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Smícháme suroviny na těsto - cukr, mléko, hladkou a polohrubou mouku, sodu, olej, vejce a kakao.
- 2Vypracujeme hladkou hmotu, kterou nalijeme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme asi 40 minut.
- 3Zchladlou buchtu polijeme polevou z rozpuštěné čokolády a zakysané smetany.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.