Kefírový koláč s kakaem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
18 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
2 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Polohrubou mouku smícháme s jedlou sodou, moučkovým cukrem, vejci, kakaem a kefírovým mlékem. Přidáme 120 g rozpuštěného vlahého másla a vše dobře promícháme.
  • 2
    Těsto nalijeme na zbytkem másla vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.
  • 3
    Vychladlý koláč polijeme rozpuštěnou čokoládovou polevou a posypeme nastrouhaným kokosem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.