Kiwi v tvarohovém pudinku

20 min.
Evropa

Ingredience

    • 300mililitrůMléko polotučné
    • 20gramůPudinkový prášek - vanilkový
    • 50gramůKiwi
    • 100gramůTvaroh měkký
    • 0,5lžičkaStolní sladidlo Sladký polibek
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
164 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
3 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
810 mg
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve studeném mléce rozšleháme pudink a za stálého míchání uvaříme. Pudink osladíme a necháme zchladnout. Poté řádně zašleháme tvaroh a v miskách necháme vychladit. Podáváme s plátky kiwi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 25. 3. 2016
Uživatel uvařil tento recept
Včera jsem vyzkoušela tento recept a jsem s ním spokojená. Tento tvarohový pudink by se hodil i jako náplň do nějaké buchty. Akorát nedoporučuji nechat na pudinku kiwi do druhého dne, protože trošku zhořkne. Děkuji za recept a doporučuji ;)