Klobásky se sušenými švestkami a slaninou

40 min.
Česká republika

Ingredience

    • 2lžíceHořčice dijonská
    • 150gramůAnglická slanina
    • 2lžíceHořčice plnotučná
    • 300gramůBageta
    • 1kilogramŠvestky sušené
    • 8kusůKlobása vepřová
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1756 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
90 g
Sacharidy
203 g
Vláknina
20 g
Cukr
97 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Klobásky podélně nařízneme asi do tří čtvrtin. Vzniklý zářez potřeme dijonskou hořčicí a do každé klobásky vmáčkneme 3 sušené švestky.
  • 2
    Slaninu nakrájíme na tenké plátky a obalíme jimi klobásky. Vložíme na rozehřátý gril a za občasného obracení grilujeme 15-20 minut.
  • 3
    Klobásky podáváme horké s hořčicí a bagetou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.