Klobásky se sušenými švestkami a slaninou
40 min.
Ingredience
- 2lžíceHořčice dijonská
- 150gramůAnglická slanina
- 2lžíceHořčice plnotučná
- 300gramůBageta
- 1kilogramŠvestky sušené
- 8kusůKlobása vepřová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1756 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
90 g
Sacharidy
203 g
Vláknina
20 g
Cukr
97 g
Postup přípravy
- 1Klobásky podélně nařízneme asi do tří čtvrtin. Vzniklý zářez potřeme dijonskou hořčicí a do každé klobásky vmáčkneme 3 sušené švestky.
- 2Slaninu nakrájíme na tenké plátky a obalíme jimi klobásky. Vložíme na rozehřátý gril a za občasného obracení grilujeme 15-20 minut.
- 3Klobásky podáváme horké s hořčicí a bagetou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.