Klobásová pizza

40 min.
Itálie

Ingredience

    • 400gramůRajčata
    • 100gramůSýr Parmezán
    • 500gramůKlobása bílá
    • 500gramůTěsto na pizzu
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
728 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
30 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bílou klobásu vymáčkneme ze střívka a za stálého míchání ji opečeme. Vypečený tuk slijeme.
  • 2
    Nasekaná rajčata z konzervy rozdělíme na těsto spolu s klobásou.
  • 3
    Posypeme nastrouhaným sýrem a pečeme 25-30 minut v předehřáté troubě na 200 °C do zlatohněda.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.