Klobásy grilované
30 min.
Ingredience
- 1kilogramKlobása vepřová
- 500gramůCibule
- 50decilitrůVoda pitná
- Marináda
- 120mililitrůMed včelí
- 1lžičkaChilli paprička
- 70mililitrůVíno červené
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
4407 kcal
Bílkoviny
151 g
Tuky
351 g
Sacharidy
148 g
Vláknina
9 g
Cukr
121 g
Postup přípravy
- 1Klobásy dáme do hrnce a 5 minut vaříme na mírném ohni. Poté je necháme okapat.
- 2Zapneme si troubu na gril, klobásy srovnáme na plech a potřeme marinádou. Po 1 minutě obrátíme a znovu je potřeme marinádou, takto pokračujeme po dobu asi 10 minut, dokud nejsou klobásy hotové.
- 3Na plech naklademe cibuli nakrájenou na kolečka a ogrilujeme ji, občas s ní zamícháme. Osmahnutou cibuli podáváme ke klobásám.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.