Klobásy na grilu

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
839 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
59 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
3 g
Cukr
40 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Klobásy dáme do hrnce a 5 minut vaříme na mírném ohni. Poté je necháme okapat.
  • 2
    Zapneme si troubu na gril, klobásy srovnáme na plech a potřeme marinádou. Po 1 minutě obrátíme a znovu je potřeme marinádou, takto pokračujeme po dobu asi 10 minut, dokud nejsou klobásy hotové.
  • 3
    Na plech naklademe cibuli nakrájenou na kolečka a ogrilujeme ji, občas s ní zamícháme. Osmahnutou cibuli podáváme ke klobásám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.