Klobásy na grilu
30 min.
Ingredience
- 500gramůKlobása vepřová
- 500gramůCibule
- 1litrVoda pitná
- Marináda
- 120mililitrůMed včelí
- 1lžičkaChilli paprička
- 70mililitrůVíno červené
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
839 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
59 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
3 g
Cukr
40 g
Postup přípravy
- 1Klobásy dáme do hrnce a 5 minut vaříme na mírném ohni. Poté je necháme okapat.
- 2Zapneme si troubu na gril, klobásy srovnáme na plech a potřeme marinádou. Po 1 minutě obrátíme a znovu je potřeme marinádou, takto pokračujeme po dobu asi 10 minut, dokud nejsou klobásy hotové.
- 3Na plech naklademe cibuli nakrájenou na kolečka a ogrilujeme ji, občas s ní zamícháme. Osmahnutou cibuli podáváme ke klobásám.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.