Klobásy zapečené v zelí
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 60gramůZelí kysané
- 3lžíceSádlo škvařené
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 40gramůKlobása Dunajská
- 2decilitrySmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
30 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
804 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme na drobno a zpěníme na sádle, zaprášíme lžičkou sladké mleté papriky, přidáme pokrájené kysané zelí i s nálevem a
- 2krátce podusíme.
- 3Na dno zapékací nádoby dáme polovinu zelí, na něj na kolečka nakrájené domácí klobásy a přikryjeme zbytkem zelí.
- 4Vše zalijeme rozšlehanou smetanou.
- 5Dáme do předehřáté trouby a 20 minut zapékáme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.