Klobásy zapečené v zelí

50 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1kusCibule
    • 60gramůZelí kysané
    • 3lžíceSádlo škvařené
    • 1lžičkaPaprika mletá sladká
    • 40gramůKlobása Dunajská
    • 2decilitrySmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
30 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
804 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na drobno a zpěníme na sádle, zaprášíme lžičkou sladké mleté papriky, přidáme pokrájené kysané zelí i s nálevem a
  • 2
    krátce podusíme.
  • 3
    Na dno zapékací nádoby dáme polovinu zelí, na něj na kolečka nakrájené domácí klobásy a přikryjeme zbytkem zelí.
  • 4
    Vše zalijeme rozšlehanou smetanou.
  • 5
    Dáme do předehřáté trouby a 20 minut zapékáme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.