Kočičí jazýčky

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
12 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
495 mg
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo utřeme s cukry, přidáme tuhý sníh z bílků a na konec mouku. Vyšleháme tuhou hmotu kterou dáme do cukrářského sáčku s hladkou trubičkou.
  • 2
    Plech vyložíme pečícím papírem a sáčkem nastříkáme jazýčky dlouhé cca 7 cm. Pečeme v předehřáté troubě, upečené jazýčky necháme vychladnout.
  • 3
    Čokoládovou polevu rozpustíme a namáčíme do ní vždy jednu polovinu jazýčku, necháme zaschnout.
  • 4
    Můžeme postříkat druhou polovinu tenkým pramínkem polevy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.