Kokosky
60 min.
Ingredience
- 4kusyVaječný bílek slepičí
- 80gramůCukr krupice
- 200gramůCukr moučkový
- 200gramůKokos - mletý (Kopra)
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
255 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
14 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
5 g
Cukr
28 g
Postup přípravy
- 1Z bílků ušleháme pevný sníh a postupně do něj zašleháme pískový i moučkový cukr. Směs mícháme ve vodní lázni, až je horká. Odstavíme z ohně a za stálého šlehání přidáme kokos. Necháme vychladnout.
- 2Do vychladlé směsi lehce vmícháme mouku. Pomocí sáčku s trubičkou nastříkáme na vymazaný plech kokosky. Usušíme je v troubě při teplotě asi 50 stupňů Celsia.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.