Kokosová ryba na kari
25 min.
Ingredience
- 250gramůTilapie
- 2lžičkyKari pasta
- 2lžičkyMléko kokosové
- 2kusyLimetka
- 1lžičkaOmáčka sójová
- 140gramůRýže Basmati
- 2lžíceSladká chilli omáčka
- 1kusChilli paprička
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
247 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
3 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Tilapii si rozdělíme na dvě filety a každou umístíme na velký plát alobalu. Filety potřeme kari pastou, kokosovým mlékem, šťávou a kůrou z jedné limetky a sójovou omáčkou. Zabalíme je do alobalu. Pečeme je 10-15 minut na 200 °C.
- 2Rýži uvaříme podle návodu.
- 3Rybu podáváme s rýží, pokapané chilli omáčkou a posypané nasekanou chilli papričkou. Podáváme se skrojky limetky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.