Kokosová ryba na kari

25 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
247 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
3 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tilapii si rozdělíme na dvě filety a každou umístíme na velký plát alobalu. Filety potřeme kari pastou, kokosovým mlékem, šťávou a kůrou z jedné limetky a sójovou omáčkou. Zabalíme je do alobalu. Pečeme je 10-15 minut na 200 °C.
  • 2
    Rýži uvaříme podle návodu.
  • 3
    Rybu podáváme s rýží, pokapané chilli omáčkou a posypané nasekanou chilli papričkou. Podáváme se skrojky limetky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.