Kokosová zmrzlina s čokoládou

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
638 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
47 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
5 g
Cukr
32 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme 2 vejce, 2 žloutky, cukr. Zahřejeme na ohni smetanu, čokoládu a kokos. Horkou směs nalijeme na vaječný krém a směs vložíme v žáruvzdorné misce do vodní lázně. Po zhoustnutí ji přecedíme a uložíme do chladničky. Šlehačku uleháme s rumem a vmícháme do vychlazené čokoládové směsi.
  • 2
    Hmotu zpracujeme strojkem na zmrzlinu a na 1/2 hodiny ji před podáváním vložíme do mrazáku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.