Kokosové karamelové bonbony
25 min.
Ingredience
- 1kilogramCukr krupice
- 250mililitrůVoda pitná
- 20mililitrůOcet vinný
- 100gramůKokos sušený
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1133 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
16 g
Sacharidy
256 g
Vláknina
4 g
Cukr
246 g
Postup přípravy
- 1Na pánvi vaříme všechny suroviny. Mícháme je, dokud se cukr nerozpustí.
- 2Pak přiložíme na dvě minuty pokličku a po odklopení karamel zahřejeme až na 150 stupňů Celsia přibližně na patnáct minut.
- 3Sirup naléváme do papírových formiček a karamelky posypeme kokosem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.