Kokosové řezy z remosky
50 min.
Ingredience
- 1lžíceTuk
- 100gramůCukr moučkový
- 80gramůHera
- 2kusyVejce slepičí
- 40gramůKokos
- 100mililitrůMléko polotučné
- 125gramůMouka polohrubá
- 1,5lžičkyKypřící prášek do pečiva
- 2lžíceMouka pšeničná hrubá
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
288 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
16 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
838 mg
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1V míse utřeme moučkový cukr s Herou a se žloutky. Potom střídavě přidáváme kokos, vlažné mléko a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Nakonec zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků.
- 2Připravené těsto vložíme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané remosky. Pečeme asi 30 minut, po upečení nakrájíme na řezy.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 29. 10. 2015
Kokosové řezy z remosky
Moc dobré řezy, musím pochválit, všem chutnaly. Jelikož jsem potřebovala 15 porcí, tak jsem použila hluboký plech s okraji a pekla v troubě. Remosku využívám když potřebuji porcí méně a nemám pochyb o tom, že se tam moučník rovněž povede. Za mě palec nahoru.