Kokosové řezy z remosky

50 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1lžíceTuk
    • 100gramůCukr moučkový
    • 80gramůHera
    • 2kusyVejce slepičí
    • 40gramůKokos
    • 100mililitrůMléko polotučné
    • 125gramůMouka polohrubá
    • 1,5lžičkyKypřící prášek do pečiva
    • 2lžíceMouka pšeničná hrubá
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
288 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
16 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
838 mg
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse utřeme moučkový cukr s Herou a se žloutky. Potom střídavě přidáváme kokos, vlažné mléko a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Nakonec zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků.
  • 2
    Připravené těsto vložíme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané remosky. Pečeme asi 30 minut, po upečení nakrájíme na řezy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 29. 10. 2015
Kokosové řezy z remosky
Moc dobré řezy, musím pochválit, všem chutnaly. Jelikož jsem potřebovala 15 porcí, tak jsem použila hluboký plech s okraji a pekla v troubě. Remosku využívám když potřebuji porcí méně a nemám pochyb o tom, že se tam moučník rovněž povede. Za mě palec nahoru.