Kokosové věnečky pro celiaky

55 min.
Česká republika

Ingredience

  • Na obalení
    • 2lžíceCukr moučkový
    • 20gramůCukr vanilka
  • Věnečky
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
696 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
31 g
Sacharidy
100 g
Cukr
5 g
Vápník
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo s cukrem a vejcem vymícháme do hladké pěny.
  • 2
    Do směsi vmícháme rumovou tresť a strouhaný kokos. Směs vymícháme s moukou do tužšího těsta.
  • 3
    Na masový mlýnek připevníme cukrářský nástavec a nastavíme jej na tvar věnečků.
  • 4
    Z těsta protlačováním tvoříme věnečky, které pečeme na plechu, vyloženém pečícím papírem při teplotě 170°C. Upečené věnečky obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
  • 5
    Pečivo podáváme vychladlé, jako pohoštění.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.