Koktejl růžový

45 min.
Evropa

Ingredience

    • 5lžicVíno bílé
    • 2lžičkyLikér rybízový
    • 0,5kusCitrony
    • 1lžíceCukr moučkový
    • 2decilitrySmetana 33% (šlehačka)
    • 100gramůPiškoty cukrářské
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
564 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
40 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
2 g
Cukr
27 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme v misce likér z černého rybízu, bílé víno, nastrouhanou citronovou kůru, moučkový cukr a necháme 30 minut odstát.
  • 2
    Přidáme smetanu a šleháme, dokud nebude směs hustá.
  • 3
    Piškoty rozlámeme a dáme do dvou sklenic. Směs dáme do zdobícího kornoutu se špičkou ve tvaru hvězdy a ozdobíme piškoty.
  • 4
    Před podáváním dáme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.