Koktejl ze šumivého vína a campari

10 min.
Itálie

Ingredience

    • 60mililitrůVíno šumivé (sekt)
    • 60mililitrůCampari Aperitivo Bitter
    • 60mililitrůSodovka
    • 0,5kusPomeranč červený
    • 0,5kusJablko granátové
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
161 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý červený pomeranč osušíme, přepúlíme ho, vyjmeme zrníčka a odkrojíme z něj 2 plátky. Granátové jablko omyjeme, přepůlíme a vydlabeme z něj přibližně 2 lžíce zrníček.
  • 2
    Do shakeru nalijeme 60ml vychlazeného sektu z Moravy Grandioso brut, přidáme 60ml bylinného likéru, 60ml perlivé vody a dobře vše promícháme.
  • 3
    Koktejl nalijeme do vysokých sklenic, do každé dáme po jedné lžíci semínek z granátového jablka, sklenice ozdobíme plátky pomeranče a hned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.