Koktejl ze šumivého vína a campari
10 min.
Ingredience
- 60mililitrůVíno šumivé (sekt)
- 60mililitrůCampari Aperitivo Bitter
- 60mililitrůSodovka
- 0,5kusPomeranč červený
- 0,5kusJablko granátové
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
161 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Omytý červený pomeranč osušíme, přepúlíme ho, vyjmeme zrníčka a odkrojíme z něj 2 plátky. Granátové jablko omyjeme, přepůlíme a vydlabeme z něj přibližně 2 lžíce zrníček.
- 2Do shakeru nalijeme 60ml vychlazeného sektu z Moravy Grandioso brut, přidáme 60ml bylinného likéru, 60ml perlivé vody a dobře vše promícháme.
- 3Koktejl nalijeme do vysokých sklenic, do každé dáme po jedné lžíci semínek z granátového jablka, sklenice ozdobíme plátky pomeranče a hned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.