Koláč jablkový 1

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
284 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
7 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
2 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozpustíme máslo a necháme vychladnout. Rozmícháme vejce s jogurtem a vlijeme máslo. Přidáme mouku se špetkou kypřicího prášku a cukr. Přidáme vodu dle potřeby. Uhněteme těsto.
  • 2
    Těsto rozetřeme na plech s pečicím papírem, (nebo na plech vymazaný olejem a vysypaný moukou.) Na těsto naklademe oloupaná, na plátky pokrájená jablka.
  • 3
    Ve vyhřáté troubě pečeme přibližně 20 minut.
  • 4
    Koláč krájíme až po vychladnutí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.