Koláč s cibulí po švýcarsku

75 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
542 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
35 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těsto vypracujeme dle receptu: Kynuté těsto - obecně.
  • 2
    Oloupanou cibuli nakrájíme na jemné plátky a opečeme na slanině nakrájené na kostičky.
  • 3
    Mouku, celá vejce, smetanu, sůl a kmín umícháme do hladké směsi.
  • 4
    Vykynuté těsto rozválíme do koláčové formy, na ně naskládáme slaninu s cibulí, zalijeme vaječnou směsí.
  • 5
    Pečeme v předehřáté troubě na 150 stupňů Celsia pozvolna cca 1 hodinu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.