Koláč s cibulí po švýcarsku
75 min.
Ingredience
- 750gramůCibule
- 3kusyVejce slepičí
- 100gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 200gramůAnglická slanina
- 1špetkaKmín drcený
- 250mililitrůSmetana 12% (konzumní)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
542 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
35 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Těsto vypracujeme dle receptu: Kynuté těsto - obecně.
- 2Oloupanou cibuli nakrájíme na jemné plátky a opečeme na slanině nakrájené na kostičky.
- 3Mouku, celá vejce, smetanu, sůl a kmín umícháme do hladké směsi.
- 4Vykynuté těsto rozválíme do koláčové formy, na ně naskládáme slaninu s cibulí, zalijeme vaječnou směsí.
- 5Pečeme v předehřáté troubě na 150 stupňů Celsia pozvolna cca 1 hodinu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.