Koláč s datlemi a medem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
620 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
28 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
3 g
Cukr
35 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plech vyložíme papírem na pečení, na něj dáme plát listového těsta, potřeme roztaveným máslem, vložíme do trouby a pečeme 15 až 20 minut do zlatova. Těsto vyjmeme a necháme chladnout.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme med, přilijeme vodu, pomerančovou šťávu, sušené fíky trochu pokrájíme a přidáme do pánve. Prohřejeme, naneseme na těsto, rozetřeme po celé ploše, posypeme plátky mandlí, naporcujeme a ještě teplé podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.