Koláč s jablkovou nádivkou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
650 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
31 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
5 g
Cukr
43 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Všechny přísady smícháme, vypracujeme těsto a rozdělíme na dva různě velké díly. Větší díl vymačkáme do dortové formy, poklademe nádivkou a z menší části uděláme mřížku.
  • 2
    Příprava nádivky: z bílků ušleháme tuhý sníh, po částech zašleháme cukr a zlehka vmíchme nastrouhané oříšky a jablka.
  • 3
    Pečeme ve středně vyhřáté troubě 25 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.