Koláč s kaštany a rumem

55 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
8 g
Sacharidy
41 g
Cukr
16 g
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těsto na kynuté koláčky vložíme do máslem vymazané formy a pečeme při střední teplotě asi půl hodiny. Vyjmeme z trouby, vyklopíme z formy, nakrájíme na plátky, necháme částečně vychladnout.
  • 2
    Plátky posypeme moučkovým cukrem a vložíme na pár minut zpět do trouby, aby se utvořila z cukru poleva. Vyjmeme a necháme vychladnout.
  • 3
    Pečené kaštany oloupeme, rozmačkáme vidličkou, přidáme marmeládu, přilijeme likér, rum a šlehačku. Vše dobře promícháme a upravíme na plátky moučníku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.