Koláč s tmavou čokoládou

50 min.
Evropa

Ingredience

    • 60gramůCukr moučkový
    • 60gramůMarantový škrob
    • 120gramůMáslo čerstvé
    • 40gramůČokoláda hořká
    • 120gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
14 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
823 mg
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme mouku, škrob, cukr a máslo. Směs zpracujeme, až vytvoříme těsto. To umístíme do vymazané formy na koláč. Čokoládu rozsekáme na malé kousky a vtlačíme je do těsta ve formě.
  • 2
    Koláč pečeme v předehřáté troubě asi čtyřicet minut. Po vychladnutí ho nakrájíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.