Koláč se špenátem a mandlemi

55 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
554 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
41 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
4 g
Cukr
576 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špenátové listy posekáme nahrubo, vsypeme do mísy, přidáme žervé a promícháme. Přidáme vejce, mleté mandle, strouhaný sýr a vymícháme. Listové těsto vyválíme na 2 stejné pláty, na jeden naneseme špenátovou směs, zakryjeme druhým plátem těsta, položíme na plech potažený papírem na pečení, posypeme půlkami arašídů, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 40 minut dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.