Koláč z čokolády

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1126 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
69 g
Sacharidy
118 g
Vláknina
6 g
Cukr
62 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 180°C. Plech na pečení vyložíme alobalem tak, aby alobal alespoň o 5cm převyšoval plech. Alobal lehce pomažeme tukem.
  • 2
    V hrníčku rozpustíme hořkou čokoládu a máslo, poté přimícháme cukr, vanilkový extrakt, mouku, bílou čokoládu, ořechy a zašleháme vejce.
  • 3
    Vzniklé těsto vlijeme do plechu s alobalem.
  • 4
    Pečeme 20 minut.
  • 5
    Hotový koláč necháme lehce vychladnout a poté pomocí alobalu jej vyndáme z plechu. Koláč otočíme na tác a alobal sundáme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.