Komínky z listového těsta s malinovou omáčkou
20 min.
Ingredience
- 500gramůListové těsto
- 1kusVejce slepičí
- 125mililitrůZakysaná smetana
- 30gramůCukr třtinový
- 250gramůMaliny
- 20gramůCukr moučkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
690 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
44 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
6 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1Těsto rozválíme na plát a vykrojíme kulatým vykrajovátkem 16 koleček. Ta přendáme na plech vyložený papírem a potřeme rozšlehaným vejcem.
- 2Pečeme při 220 °C 5 minut. Smetanu smícháme s cukrem, přimícháme rozmačkané maliny. Upečené komínky posadíme do malinové omáčky a poprášíme moučkovým cukrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.