Kompot z čerstvých malin

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
15

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
298 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
13 g
Cukr
59 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maliny přebereme, na sítu důkladně propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Cukr rozmícháme ve vodě a povaříme. Maliny rozdělíme do sklenic a do 3/4 zalijeme studeným nálevem. Dobře zavíčkujeme, urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a při teplotě 80°C sterilujeme po dobu 20 minut. Po vychladnutí vyjmeme a uložíme na temném a suchém místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.