Kořeněné hrušky

55 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
10 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
31 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do malého hrnce vložíme máslo, citronovou šťávu, med, skořici, kmín, kardamom a zahříváme za občasného míchání 10 minut. Rozehřejeme troubu na 225 stupňů.
  • 2
    Oloupané a rozpůlené hrušky dáme do zapékací mísy zakulacenou stranou nahoru. Nalijeme na ně výše uvedenou směs z citronové šťávy. Odstraníme skořici a kardamom, dáme péct na 20 minut. V polovině pečení je ještě polijeme šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.