Kořeněné placičky z vařeného filé

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
304 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
12 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
813 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filé vložíme do vroucí vody a vaříme, dokud není maso měkké. Filé necháme okapat a vychladnout. Poté ho umeleme spolu s cibulí. Směs smícháme se zázvorem, vejcem, vínem, sójovou omáčkou a zahustíme moukou.
  • 2
    Z připravené hmoty tvoříme placičky, které smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Na ubrousku necháme okapat a poté zakapeme citronovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.