Kořeněné placičky z vařeného filé
60 min.
Ingredience
- 200gramůFilé rybí
- 50gramůCibule
- 1decilitrVíno bílé
- 1kusVejce slepičí
- 20gramůOlej rostlinný
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaOmáčka sójová
- 1lžičkaZázvor mletý
- 20gramůMouka pšeničná hladká
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
304 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
12 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
813 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rybí filé vložíme do vroucí vody a vaříme, dokud není maso měkké. Filé necháme okapat a vychladnout. Poté ho umeleme spolu s cibulí. Směs smícháme se zázvorem, vejcem, vínem, sójovou omáčkou a zahustíme moukou.
- 2Z připravené hmoty tvoříme placičky, které smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Na ubrousku necháme okapat a poté zakapeme citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.