Kornoutky z moravského uzeného se salátem

25 min.
Česká republika

Ingredience

    • 100gramůCeler řapíkatý
    • 100gramůKompot ananasový
    • 2lžíceOřechy vlašské
    • 130gramůMajonéza
    • 200gramůMoravské uzené maso
    • 10krajícůChléb celozrnný pšeničný
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
821 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
45 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
11 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý celer nakrájíme na tenké plátky, ananas necháme okapat. Několik kousků celeru a ananasu odložíme na ozdobu, zbylé spolu s nasekanými ořechy vmícháme do 100 g majonézy.
  • 2
    Krajíčky tmavého chleba slabě potřeme zbylou majonézou, plátky uzeného rozpůlíme, svineme do kornoutků, naplníme celerovým salátem a položíme na krajíčky chleba.
  • 3
    Obložené chleby upravíme na mísu a ozdobíme kousky celeru a ananasu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.