Kornoutky z moravského uzeného se salátem
25 min.
Ingredience
- 100gramůCeler řapíkatý
- 100gramůKompot ananasový
- 2lžíceOřechy vlašské
- 130gramůMajonéza
- 200gramůMoravské uzené maso
- 10krajícůChléb celozrnný pšeničný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
821 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
45 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
11 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Omytý celer nakrájíme na tenké plátky, ananas necháme okapat. Několik kousků celeru a ananasu odložíme na ozdobu, zbylé spolu s nasekanými ořechy vmícháme do 100 g majonézy.
- 2Krajíčky tmavého chleba slabě potřeme zbylou majonézou, plátky uzeného rozpůlíme, svineme do kornoutků, naplníme celerovým salátem a položíme na krajíčky chleba.
- 3Obložené chleby upravíme na mísu a ozdobíme kousky celeru a ananasu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.