Kotlety pečené s česnekem a bazalkou

50 min.
Evropa

Ingredience

    • 800gramůVepřové kotlety
    • 4stroužkyČesnek
    • 1hrstBazalka
    • 4lžíceOlej rostlinný
    • 40gramůMáslo čerstvé
    • 1lžičkaSůl
    • 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
471 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
33 g
Vápník
2 g
Železo
12 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané stroužky česneku rozmačkáme a se solí, lístky bazalky a olejem rozetřeme na krémovou pastu.
  • 2
    Omyté a osušené kotlety osolíme, opepříme a potřeme z obou stran připravenou pastou.
  • 3
    Kotlety urovnáme do remosky vyložené pečicím papírem a upečeme doměkka.
  • 4
    Podáváme na nahřátých talířích, na každou kotletu položíme kousek másla a lístek bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.