Kotlety pečené s česnekem a bazalkou
50 min.
Ingredience
- 800gramůVepřové kotlety
- 4stroužkyČesnek
- 1hrstBazalka
- 4lžíceOlej rostlinný
- 40gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Postup přípravy
- 1Oloupané stroužky česneku rozmačkáme a se solí, lístky bazalky a olejem rozetřeme na krémovou pastu.
- 2Omyté a osušené kotlety osolíme, opepříme a potřeme z obou stran připravenou pastou.
- 3Kotlety urovnáme do remosky vyložené pečicím papírem a upečeme doměkka.
- 4Podáváme na nahřátých talířích, na každou kotletu položíme kousek másla a lístek bazalky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.