Kotlety plněné zelím s medem

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
485 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
24 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vepřových kotlet nakrojíme kapsu. Uvnitř ji osolíme a naplníme zelím smíchaným s medem, nastrouhaným jablkem, pepřem a kmínem. Každou kapsu pevně uzavřeme jehlou nebo párátky.
  • 2
    Na oleji zpěníme nasekanou cibuli, přidáme naplněné kotlety a opečeme je. Vše vložíme do remosky a podlijeme pivem.
  • 3
    Pokrm pečeme do změknutí masa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.