Kotlety plněné zelím s medem
85 min.
Ingredience
- 800gramůVepřové kotlety
- 300gramůZelí červené - sterilizované
- 2lžičkyMed včelí
- 1kusJablka
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaKmín celý
- 20mililitrůOlej rostlinný
- 1kusCibule
- 150mililitrůPivo tmavé 13% 4,4% obj.
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
485 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
24 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Do vepřových kotlet nakrojíme kapsu. Uvnitř ji osolíme a naplníme zelím smíchaným s medem, nastrouhaným jablkem, pepřem a kmínem. Každou kapsu pevně uzavřeme jehlou nebo párátky.
- 2Na oleji zpěníme nasekanou cibuli, přidáme naplněné kotlety a opečeme je. Vše vložíme do remosky a podlijeme pivem.
- 3Pokrm pečeme do změknutí masa.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.