Kotoučky s rybízovým mascarpone

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
263 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
20 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Listové těsto rozválíme na dva tenké pláty, ze kterých skleničkou vykrojíme kolečka. Plech potáhneme papírem na pečení, na něj vyskládáme kolečka, žloutek rozmícháme s troškou mléka a kolečka potřeme. Plech vložíme do vyhřáté trouby a pečeme přibližně 10 minut dozlatova.
  • 2
    Med naředíme 25 ml mléka, přimícháme mletou skořici, moučkový cukr a vmícháme do mascarpone. Nakonec otrháme kuličky rybízu a přimícháme do ochuceného mascarpone. Polovinu koleček listového těsta potřeme v silné vrstvě rybízovým mascarpone a přiklopíme druhou polovinou koleček.
  • 3
    Kotoučky upravíme na servírovací tác a podáváme jako pohoštění.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.