Kozí sýr s pórkem
25 min.
Ingredience
- 300mililitrůVoda pitná
- 160gramůChléb výběrový
- 100gramůMed včelí
- 10mililitrůOcet Sherry
- 40mililitrůOlej olivový extra panenský
- 10mililitrůOřechový olej
- 200gramůPórek
- 200gramůSýr kozí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
502 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
13 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
950 mg
Cukr
24 g
Postup přípravy
- 1Omytý pórek vložíme do vroucí vody a uvaříme doměkka. Do misky nalijeme ocet, med, olej, promícháme a ještě teplý pórek do této směsi namočíme. Necháme uležet několik hodin, nejlépe přes noc. Porce sýru zapečeme pod grilem, plátky chleba usušíme v troubě.
- 2Na talíře upravíme naložený pórek, na něj navrstvíme sýr a plátky chleba. Celý pokrm pokapeme ořechovým olejem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.