Krabí salát se zeleným mangem

15 min.
Thajsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
1 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V menší misce připravíme zálivku z rybí omáčky, limetkové šťávy, palmového cukru, chilli papričky a sušených mletých garnátů. Vše důkladně promícháme, aby se rozpustil cukr.
  • 2
    Ve velké míse smícháme krabí maso, lístky koriandru a máty, šalotku, nakrájenou na kolečka, mango (najemno nasekané) a rajské jablko (nakrájené na plátky).
  • 3
    Salát přelijeme zálivkou, promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.