Křehká, jednoduchá a rychlá roláda

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
23 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
740 mg
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Listové těsto rozmrazíme a rozválíme na plát. Ten potřeme sirupem - po obvodu necháme přibližně 2 centimetry bez potření - a zavineme do rolády.
  • 2
    Zapékací formu vymažeme máslem, roládu do ní vložíme spojem dolů a z obou stran podlijeme mlékem.
  • 3
    Formu s roládou dáme do trouby, vyhřáté na 200 stupňů a pečeme ji přibližně 30 minut, až má zlatavou barvu.
  • 4
    Upečenou roládu necháme ve formě mírně vychladnout, pak ji opatrně vyjmeme a necháme vychladnout úplně. Studenou roládu rozkrájíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.