Krém jako náplň do moučníků

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
527 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
46 g
Sacharidy
18 g
Cukr
269 mg
Vápník
129 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kovové míse rozkvedláme žloutky, přilijeme sirup a metlou šleháme, zároveň pomalu zahříváme. Jakmile hmota začne tuhnout, stáhneme ji z ohně a stále šleháme až do vychladnutí.
  • 2
    Do vychladlé hmoty přimícháme ručně vyšlehanou smetanu.
  • 3
    Podle druhu sirupu používáme pěnu jako náplň do moučníků ovocných, čokoládových nebo zmrzlinových.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.