Krém jako náplň do moučníků
30 min.
Ingredience
- 16kusůVaječný žloutek slepičí
- 500mililitrůSirup Monin - vanilkový
- 1000mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
527 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
46 g
Sacharidy
18 g
Cukr
269 mg
Vápník
129 mg
Postup přípravy
- 1V kovové míse rozkvedláme žloutky, přilijeme sirup a metlou šleháme, zároveň pomalu zahříváme. Jakmile hmota začne tuhnout, stáhneme ji z ohně a stále šleháme až do vychladnutí.
- 2Do vychladlé hmoty přimícháme ručně vyšlehanou smetanu.
- 3Podle druhu sirupu používáme pěnu jako náplň do moučníků ovocných, čokoládových nebo zmrzlinových.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.