Krém pod potahovací hmotu

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1777 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
155 g
Sacharidy
92 g
Vláknina
300 mg
Cukr
69 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    200ml mléka vlijeme do hrnce a přivedeme k varu.
  • 2
    Ve zbylém studeném mléce rozšleháme pudink, směs vlijeme do hrnce k vroucímu mléku a podle chuti osladíme. Za stálého míchání necháme dojít k varu, krátce povaříme a vypneme. Hrnec odstavíme z plotny a na povrch pudinku položíme mikrotenovou fólii, která zabrání tvorbě škraloupu. Necháme vychladnout.
  • 3
    Máslo změklé při pokojové teplotě vyšleháme do pěny a postupně zašleháváme vychladlý pudink.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.