Krém pod potahovací hmotu
15 min.
Ingredience
- 180gramůMáslo čerstvé
- 1kusPudinkový prášek - vanilkový
- 300mililitrůMléko polotučné
- 2lžíceCukr krupice
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1777 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
155 g
Sacharidy
92 g
Vláknina
300 mg
Cukr
69 g
Postup přípravy
- 1200ml mléka vlijeme do hrnce a přivedeme k varu.
- 2Ve zbylém studeném mléce rozšleháme pudink, směs vlijeme do hrnce k vroucímu mléku a podle chuti osladíme. Za stálého míchání necháme dojít k varu, krátce povaříme a vypneme. Hrnec odstavíme z plotny a na povrch pudinku položíme mikrotenovou fólii, která zabrání tvorbě škraloupu. Necháme vychladnout.
- 3Máslo změklé při pokojové teplotě vyšleháme do pěny a postupně zašleháváme vychladlý pudink.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.