Krém s bílým vínem a smetanou

7 min.
Česká republika

Ingredience

    • 2kusyVejce slepičí
    • 250gramůCukr krupice
    • 150mililitrůVíno bílé
    • 1lžíceCitronová šťáva
    • 200mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
    • 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
956 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
39 g
Sacharidy
131 g
Vláknina
29 mg
Cukr
124 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve vhodné nádobě promícháme mouku s cukrem, vínem, celými vejci a citronovou šťávou. Vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 1-2 minuty.
  • 2
    Nádobu vyjmeme a po zchladnutí do směsi vmícháme ušlehanou smetanu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.