Krém s bílým vínem a smetanou
7 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 250gramůCukr krupice
- 150mililitrůVíno bílé
- 1lžíceCitronová šťáva
- 200mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
956 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
39 g
Sacharidy
131 g
Vláknina
29 mg
Cukr
124 g
Postup přípravy
- 1Ve vhodné nádobě promícháme mouku s cukrem, vínem, celými vejci a citronovou šťávou. Vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 1-2 minuty.
- 2Nádobu vyjmeme a po zchladnutí do směsi vmícháme ušlehanou smetanu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.