Krém s červeným ovocem
75 min.
Ingredience
- 2litryZmrzlina jahodová
- 500gramůMaliny
- 200gramůCukr moučkový
- 8kusůSněhové pečivo
- 100gramůJahody zahradní
- 100gramůRybíz červený
- 150mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1371 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
56 g
Sacharidy
211 g
Vláknina
14 g
Cukr
58 g
Postup přípravy
- 1Formu na žemlovku vyložíme na dně a bocích jahodovou zmrzlinou a necháme 1 hodinu v mrazáku ztuhnout. Maliny rozmixujeme s 1 lžící moučkového cukru na pyré. Smetanu vyšleháme do tuhé šlehačky, osladíme.
- 2Ztuhlou zmrzlinu vyklopíme na talíř, ozdobíme sněhovými pusinkami a šlehačkou. Střed vyplníme ovocem a přelijeme malinovou omáčkou.
- 3Ihned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.