Krém s červeným ovocem

75 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1371 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
56 g
Sacharidy
211 g
Vláknina
14 g
Cukr
58 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Formu na žemlovku vyložíme na dně a bocích jahodovou zmrzlinou a necháme 1 hodinu v mrazáku ztuhnout. Maliny rozmixujeme s 1 lžící moučkového cukru na pyré. Smetanu vyšleháme do tuhé šlehačky, osladíme.
  • 2
    Ztuhlou zmrzlinu vyklopíme na talíř, ozdobíme sněhovými pusinkami a šlehačkou. Střed vyplníme ovocem a přelijeme malinovou omáčkou.
  • 3
    Ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.