Krém s překvapením

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
347 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
7 g
Sacharidy
49 g
Cukr
37 g
Vápník
171 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mléko, vejce, dvě třetiny cukru a vanilkový cukr šleháme na kraji plotny dohusta.
  • 2
    Ze zbylého cukru připravíme karamel, nalijeme jej do zapékacích mističek a zalijeme zhoustlým krémem. Misky narovnáme do vodní lázně a v mírné troubě asi 30 minut vaříme. Vyjmeme z trouby a necháme vychladnout.
  • 3
    Při podávání krém vyklopíme na talířky, rum zahřejeme na pánvičce, mírně nakloníme, aby chytly lihové páry a hořící rum nalijeme okolo krému.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.