Krém z bílé čokolády
20 min.
Ingredience
- 150gramůČokoláda bílá
- 200gramůJahody zahradní
- 2lžíceMed včelí
- 2kusyVejce slepičí
- 500mililitrůSmetana ke šlehání
- 1kusCitrony
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
295 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
15 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
2 g
Cukr
33 g
Postup přípravy
- 1Rozšleháme vejce, přilijeme vychladlou rozpuštěnou čokoládu a hmotu důkladně prošleháme.
- 2Postupně vetřeme ušlehanou smetanu.
- 3Omyté jahody nakrájíme na plátky, smícháme s medem a citronovou šťávou z jednoho citronu a ozdobíme jimi krém ve sklenicích nebo pohárech.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.