Krém z červené řepy s chlebem
15 min.
Ingredience
- 300gramůČervená řepa sterilovaná
- 60gramůChléb toastový
- 30gramůRybíz červený
- 40mililitrůMléko polotučné
- 15mililitrůCitronová šťáva
- 25gramůOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
153 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Do mixéru vložíme střídku toastového chleba, scezenou červenou řepu, zakápneme olejem, citronovou šťávou, přisypeme kuličky rybízu, přilijeme mléko a rozmixujeme do hladka. Hustotu krému regulujeme mlékem a chlebem.
- 2Krém před podáváním vychladíme v lednici.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.