Krém žloutkový k plnění

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1298 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
37 g
Sacharidy
155 g
Vláknina
48 mg
Cukr
116 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mléko s moukou za stálého kvedlání povaříme a necháme částečně vychladnout. Přimícháme 4 žloutky, cukr a znovu zahříváme do zhoustnutí.
  • 2
    Želatinu zalijeme 4 lžícemi studené vody a po nabobtnání ji přimícháme do krému. Mícháme mimo plotnu, až se želatina rozpustí.
  • 3
    Hotový krém můžeme smíchat s trochou šlehačky nebo sněhu z bílků, aby byl lehčí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.