Krémová omeleta
20 min.
Ingredience
- 3lžíceCukr krupice
- 1kusCukr vanilka
- 100gramůMáslo čerstvé
- 3kusyVejce slepičí
- 1lžíceMouka pšeničná hrubá
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
622 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
50 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
24 mg
Cukr
23 g
Postup přípravy
- 1Z bílků ušleháme pevný sníh. Po částech do něj zamícháme cukr, žloutky a vanilkový cukr.
- 2Omeletu pečeme zvolna na pomaštěné pánvi po jedné straně a potom ji překlopíme na druhou pánev a dopečeme pod poklicí.
- 3Krémovou omeletu podáváme s ovocným salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.