Krémové čokoládové zákusky

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
25

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
81 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
5 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
696 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve nakrájíme sušené meruňky na kousky a necháme alespoň půl hodiny marinovat v armagnacu.
  • 2
    Čokoládu nalámeme na kousky a společně se smetanou ji necháme rozpustit ve vodní lázni. Jakmile vznikne hladká směs, odstavíme a ušleháme elektrickým šlehačem.
  • 3
    Hotový krém necháme odležet cca 10min v lednici, poté jej cukrářským sáčkem rozdělíme do cca 12 papírových košíčků.
  • 4
    Dozdobíme kávovými zrnky, kousky vlašských ořechů, kandovaným zázvorem a ovocem. Před podáváním necháme min. 1h vychladit v lednici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.