Kremrole s citrónovým sněhem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
435 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
19 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
928 mg
Cukr
37 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pláty kupovaného listového těsta rozložíme na pracovní plochu. Rozkrájíme na 16 cm dlouhé a 2 cm široké proužky. Vejce důkladně rozšleháme a potřeme jimi všechny nakrájené proužky těsta. Na každou trubičku namotáme jeden proužek, skládáme je vedle sebe na plech.
  • 2
    Vložíme do nahřáté trouby, pečeme 20 minut při 200 stupních. Po upečení necháme mírně vychladnout, poté ještě teplé sundáme.
  • 3
    Do misky vložíme bílky, umístíme ji nad horkou vodní lázeň do zpěnění. Poté postupně přisypáváme cukr a šleháme do jeho rozpuštění. Sundáme misku z vodní lázně a vyšleháme na tuhý sníh. Zlehka přimícháme prosátý moučkový cukr, citrónovou šťávu, ještě chvíli šleháme. Poté sníh naplníme do cukrářského sáčku s hladkou trubičkou a plníme kremrole. Nakonec je pocukrujeme moučkovým cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.