Kremrole se sněhovou náplní

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
508 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
30 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
2 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pomoučené pracovní desce rozválíme lístkové těsto na plát silný asi 3mm. Rádýlkem nakrájíme pruhy široké 3cm a obtočíme je na kovové trubičky. Trubičky urovnáme na plech a těsto potřeme rozšlehaným vejcem.
  • 2
    Pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia 15-20 minut. Po vychladnutí kremrole plníme sněhovou náplní.
  • 3
    Příprava náplně: Z bílků ušleháme pevný sníh a zašleháme do něj cukr. Potom šleháme v horké vodní lázni, dokud se voda nezačne vařit. Sníh vyjmeme z lázně a mícháme až do vychladnutí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.