Kremrole se sněhovou náplní
50 min.
Ingredience
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1kusVejce slepičí
- 500gramůListové těsto
- Náplň
- 2kusyVaječný bílek slepičí
- 5lžicCukr krupice
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
508 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
30 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
2 g
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1Na pomoučené pracovní desce rozválíme lístkové těsto na plát silný asi 3mm. Rádýlkem nakrájíme pruhy široké 3cm a obtočíme je na kovové trubičky. Trubičky urovnáme na plech a těsto potřeme rozšlehaným vejcem.
- 2Pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia 15-20 minut. Po vychladnutí kremrole plníme sněhovou náplní.
- 3Příprava náplně: Z bílků ušleháme pevný sníh a zašleháme do něj cukr. Potom šleháme v horké vodní lázni, dokud se voda nezačne vařit. Sníh vyjmeme z lázně a mícháme až do vychladnutí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.