Krevetové krekry

0 min.

Ingredience

    • 55gramůKrekry krevetové
    • 1,25mililitryOlej rostlinný
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
196 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
13 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
660 mg
Cukr
479 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tác vyložíme papírovými ubrousky.Ve velké pánvi rozehřejeme olej,stáhneme plamen a udržujeme stále stejnou teplotu.Do vařícího oleje vhodíme asi čtyři krevetové krekry.V okamžiku kdy krekry nabobtnají je vytáhneme z oleje-nesmějí se zbarvit dohněda.Dáme je okapat na tác,posolíme a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.